Sinterklaascadeaus 2022

Vanaf het moment dat sinterklaas in Nederland is, mag je je schoentje zetten. Ben je nog op zoek naar inspiratie? Zoek niet verder en blader door onze cadeau-ideeën en tips.

Wat geef jij aan Sinterklaas?

Dat Sinterklaas een cadeau achterlaat in jouw schoentje is bekend en vanzelfsprekend. Maar wat kun jij jouw kind de sint laten geven?

1. Een bedankbriefje

Op deze manier leren ze om te gaan met dankbaarheid en te bedanken voor het krijgen. Dit hoeft natuurlijk niet na elk cadeau.

2. Een tekening

Een echt cadeau vanuit het hart. Dit kan een kleurplaat zijn of wellicht leuk om de pakjesboot, Piet of Sinterklaas te tekenen. Tip: teken Sinterklaas in een ander kostuum. Hoe zou hij eruit zien als de Paashaas, met vlechtjes in zijn baard of als hij naar de kapper is geweest?

3. Maak een speciaal sinterklaashoekje

Knutsel een open haard of versier de open haard. Denk aan vlaggetjes, ballonnen en andere sinterklaasversiering. Zet een schaaltje pepernoten klaar voor de sint. Sterker nog: laat jouw kind een smaak uitzoeken waarvan hij/zij denkt dat de sint goed zal bevalen! Uiteraard moet Sinterklaas niet ozozwaar worden voor Ozosnel, dus iets wegsnoepen uit het schaaltje mag natuurlijk. En voor Ozosnel? Een wortel natuurlijk.
Wil je je kind meer groentes laten eten? Daag ze dan uit hier ook iets van weg te snoepen.

4. Een liedje voor onderweg

Maak een QR code voor de sint door via de website een link te plaatsen naar een liedje waarvan jullie denken dat Sinterklaas leuk zal vinden voor onderweg. Print de code uit en plak hem of rol het op in de schoen.

 

Oorknoppen met beertjes

Sinterklaascadeaus voor jouw kind

Geef je kind zijn/haar eerste sieraad cadeau. Het is een perfecte manier om hun dag goed te maken en ze te laten zien hoeveel ze ertoe doen! We bieden een mooie selectie van kleuren, stijlen en ontwerpen om uit te kiezen.

Oorknoppen

Een speciale selectie met oorknoppen die geschikt zijn voor in de schoen. Kies je voor handgemaakte bloemetjes of een knopje met een bloem van kristallen.

One of a kind zoals mama

Sieraden die ieder uniek zijn. Net als iedere mama. Van deze sieraden zijn er elk maar één. Kies de sieraden die het beste bij jou passen.