Gedenkhanger kat

Blijf voor altijd verbonden met je trouwe viervoeter met deze speciale bedel. Gemaakt van 925 sterling zilver, met 2 katten en 2 steentjes die gevuld kunnen worden met as of een haarlokje. Het perfecte aandenken om dichtbij te dragen.

74.99 inclusief BTW

Aantal
Wishlist

De herinneringssieraden zijn een bijzonder aandenken aan dierbare personen of momenten. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben, en daarom heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van unieke sieraden waarin moedermelk of as verwerkt is. Elke bedel wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt in mijn eigen atelier, waarbij ik alleen gebruik maak van de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Als klant ontvang je een kit waarmee je de moedermelk of as veilig en gemakkelijk naar mij kunt verzenden. Vervolgens wordt de inhoud door mij behandeld met een speciaal conserveringsmiddel, waardoor deze niet zal bederven. De moedermelk laat ik drogen en door middel van een vijzel maak ik er poeder van.  De moedermelk of as wordt vermengd met resin en in de bedel gegoten. Afhankelijk van jouw wensen kan er ook een haarlokje toegevoegd worden. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk sieraad, dat een blijvende herinnering vormt aan een dierbaar persoon of moment.

Bij mij draait alles om het creëren van iets bijzonders en unieks voor mijn klanten. Elk sieraad is met de hand gemaakt en ik besteed de grootste zorg aan elk detail. Ik ben er trots op dat ik iets kan bieden dat zo’n belangrijke rol kan spelen in jouw leven.

Beschrijving

Houd de herinnering aan je trouwe viervoeter levend met deze prachtige gedenkhanger kat van 925 sterling zilver. De hanger heeft een mooie, subtiele vorm en is voorzien van twee katten, waardoor het een perfect cadeau is voor iedereen die van katten houdt. De hanger heeft ook twee kleine steentjes die gebruikt kunnen worden om as of een haarlokje van je huisdier in te bewaren.

Deze gedenkhanger kat is een prachtige manier om de herinnering aan je huisdier te koesteren en altijd bij je te dragen. Het is een prachtig en betekenisvol cadeau voor iedereen die een huisdier heeft verloren en het kan helpen om troost te bieden tijdens moeilijke tijden. Het is ook een prachtig aandenken aan een huisdier dat nog steeds bij je is, maar waarvan je weet dat het ooit zal gaan.

De hanger is gemaakt van hoogwaardig 925 sterling zilver, wat betekent dat het  lang meegaat. Het is een prachtige manier om je liefde voor katten te tonen en om de herinnering aan je huisdier te koesteren. De gedenkhanger kat wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking, waardoor het een perfect cadeau is om te geven aan iemand die je kent die een huisdier heeft verloren. Het is een prachtig aandenken aan hun huisdier en het zal hen helpen om de herinnering aan hun trouwe viervoeter levend te houden.

Extra informatie

Gewicht 2 g
Afmetingen N/B
Materiaal

925 sterling zilver

Kleur

Goud Zilver

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven