Labradoriet hanger ovaal

Labradoriet staat bekend als de steen voor de bescherming van jouw energieveld en bekend angst te verminderen en kracht, vertrouwen en doorzettingsvermogen te geven. De hanger is gezet in sterling zilver met een unieke ovale snit en gepolijst om de sprankelende kleuren van de steen te accentueren.

Sterrenbeeld: Leeuw, Schorpioen en Boogschutter.

✓ Gratis bezorgd vanaf €35

✓ Binnen één werkdag verzonden

✓ Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

24.50 inclusief BTW

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Shop nu deze prachtige Labradoriet zilveren hanger om bij je te dragen. Edelstenen zijn niet alleen prachtig, ze hebben ook elk een eigen werking en zijn zelfs verbonden met sterrenbeelden. Deze edelsteen komt uit India en is gemaakt van 925 sterling zilver. Labradoriet is een prachtige natuursteen.

De hangers worden exclusief ketting verkocht.

Bij welk chakra hoort labradoriet?

Labradoriet wordt geassocieerd met het zonnevlechtchakra, ook wel bekend als de derde chakra. Het zonnevlechtchakra bevindt zich net boven de navel en staat in verbinding met persoonlijke kracht, wilskracht, zelfvertrouwen en zelfwaardering.

 

Werking labradoriet edelsteen

Labradoriet staat bekend als de steen voor de bescherming van jouw energieveld en helpt jou met het ontwikkelen van ideeën. Door deze hanger kun je labradoriet bij je dragen, zodat je kunt profiteren van de effecten. Labradoriet werkt ook tegen straling. De eigenschappen van labradoriet zorgen voor contact met het onderbewustzijn.

Bij welk sterrenbeeld hoort labradoriet?

Labrodoriet kan de vuur elementen Boogschutter en Leeuw helpen om een diepere intuïtieve verbinding met zichzelf te krijgen. Waterteken Schorpioen daarentegen heeft al een intuïtieve verbinding met zichzelf. Labrodoriet helpt hierbij om contact te maken met het onderbewustzijn, om even een stapje terug te nemen en waarnemen waar je écht gelukkig van wordt.

Labradoriet kan een aanvulling zijn op de energie van Boogschutter doordat het de intuïtie versterkt en helpt bij het ontwikkelen van spirituele gaven. Het kan Boogschutters ondersteunen bij het vinden van hun innerlijke kompas en het vertrouwen op hun intuïtieve besluitvorming. Labradoriet wordt ook geassocieerd met bescherming tegen negatieve energieën en kan Boogschutters helpen bij het behouden van een positieve mindset tijdens hun avonturen.

Labradoriet zou volgens legendes delen noorderlicht bevatten! Als je zo naar de schittering kijkt, is dat makkelijk te geloven.

Labradoriet zilveren hanger ontladen en opladen

Het ontladen of reinigen van een edelsteen kan makkelijk door het onder stromend koud water te houden. Let op dat je geen zeep of andere chemicaliën gebruikt, dit tast de steen én het zilver aan. Ontladen doe je wanneer de steen zijn kracht verliest.

Opladen kan vervolgens door de steen in het maanlicht of zonlicht. Onze voorkeur gaat uit naar maanlicht, wegens de zon die verkleuring kan geven. Het beste is met volle maan, dan is de maanlicht intens.

Materiaal

De hangers zijn van 925 sterling zilver, waardoor ze nikkel- en allergievrij zijn. Het zilver kan wat verkleuren, maar is ook makkelijk weer schoon te maken, zodat je de kleur weer terug hebt.

Extra informatie

Gewicht 2 g
Afmetingen 3.3 × 1 cm
Materiaal

925 sterling zilver, Edelsteen

Kleur

Zilver

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven