Labradoriet hanger ovaal

24.50 inclusief BTW

Slechts 1 resterend op voorraad

Aantal
Wishlist

Labradoriet staat bekend als de steen voor de bescherming van jouw energieveld en bekend angst te verminderen en kracht, vertrouwen en doorzettingsvermogen te geven. De hanger is gezet in sterling zilver met een unieke ovale snit en gepolijst om de sprankelende kleuren van de steen te accentueren.

Sterrenbeeld: Leeuw, Schorpioen en Boogschutter.

✓ Gratis bezorgd vanaf €35

✓ Binnen één werkdag verzonden

✓ Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

✓ Elke week nieuwe items

Extra informatie

Gewicht 2 g
Afmetingen 3.3 × 1 cm
Materiaal

925 sterling zilver, Edelsteen

Kleur

Zilver

Met deze tips houd je jouw sieraden het langst mooi.

  • Draag geen sieraden tijdens activiteiten waar veel zweet vrij komt, slapen of zwemmen.
  • Vermijd chemische vloeistoffen zoals alcohol en schoonmaakmiddelen.
  • Bewaar jouw sieraden op een plek buiten het zonlicht in een vochtvrije omgeving.

Labradoriet zilveren hanger ovaal

Collectie edelstenen – labradoriet zilveren hanger

Labradoriet zilveren hanger om bij je te dragen. Edelstenen zijn niet alleen prachtig, ze hebben ook elk een eigen werking en zijn ze zelfs verbonden aan sterrenbeelden. De edelstenen komen uit India en zijn gemaakt met 925 sterling zilver. Labradoriet is een prachtig natuursteen.

Ze worden als hanger, dus exclusief ketting, verkocht.

Labradoriet zilveren hanger chakra

Labradoriet hoort bij de zonnevlechtchakra.

Werking labradoriet edelsteen

Labradoriet staat bekend als de steen voor de bescherming van jouw energieveld en helpt jou met het ontwikkelen van ideeën. Door deze hanger kun je labradoriet bij je dragen, zodat je kunt profiteren van de effecten. Labradoriet werkt ook tegen straling. De eigenschappen van labradoriet zorgen voor contact met het onderbewustzijn.

Labradoriet betekenis sterrenbeeld

Labrodoriet kan de vuur elementen Boogschutter en Leeuw helpen om een diepere intuïtieve verbinding met zichzelf te krijgen. Waterteken Schorpioen daarentegen heeft al een intuïtieve verbinding met zichzelf. Labrodoriet helpt hierbij om contact te maken met het onderbewustzijn, om even een stapje terug te nemen en waarnemen waar je écht gelukkig van woord.

Labradoriet zou volgens legendes delen noorderlicht bevatten! Als je zo naar de schittering kijkt, is dat makkelijk te geloven.

Labradoriet zilveren hanger ontladen en opladen

Het ontladen of reinigen van een edelsteen kan makkelijk door het onder stromend koud water te houden. Let op dat je geen zeep of andere chemicaliën gebruikt, dit tast de steen én het zilver aan. Ontladen doe je wanneer de steen zijn kracht verliest.

Opladen kan vervolgens door de steen in het maanlicht of zonlicht. Onze voorkeur gaat uit naar maanlicht, wegens de zon die verkleuring kan geven. Het beste is met volle maan, dan is de maanlicht intens.

Verkleuringen en allergieën

De hangers zijn van 925 sterling zilver, waardoor ze nikkel- en allergievrij zijn. Het zilver kan wat verkleuren, maar is ook makkelijk weer schoon te maken, zodat je de kleur weer terug hebt.

Een kijkje achter de schermen

Wil je weten hoe het is achter de schermen bij Kostbaresieraden en op de hoogte blijven? Volg Kostbaresieraden dan op Facebook en Instagram op Kostbaresieraden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven