Mystic Topaas rond

Heb jij op een zachte manier hulp nodig bij het zoeken van je weg? Dan kan topaas hierbij helpen door jou de juiste kracht te geven.

Sterrenbeeld: Tweelingen, Leeuw & Boogschutter

✓ Gratis bezorgd vanaf €35

✓ Binnen één werkdag verzonden

✓ Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

24.50 inclusief BTW

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Mystic Topaas

Ontmoet de edelsteen mystic topaas. Met prachtige paarse tinten en een krachtige helende energie, is topaas een edelsteen die je geluk zal brengen.

Mystic Topaas en anderen edelstenen

Edelstenen zijn niet alleen prachtig, ze hebben ook elk een eigen werking en zijn zelfs verbonden aan sterrenbeelden. De edelstenen komen uit India en zijn gemaakt met 925 sterling zilver.

Ze worden als hanger, dus exclusief ketting, verkocht. De edelstenen zijn speciaal gepolijst, zodat jij kunt sprankelen.

 

Mystic Topaas: werking stenen

Heb jij op een zachte manier hulp nodig bij het zoeken van je weg? Dan kan topaas hierbij helpen door jou de juiste kracht te geven.

Iedere steen heeft zijn eigen positieve werking op bepaalde problemen of klachten. Het werkt niet als vervanging van een medicijn, mocht je dus medische klachten hebben, dan raden we altijd aan om contact op te nemen met de huisarts.

De gehele collectie edelstenen bekijken? Dan kun je deze hier vinden.

 

Mystic Topaas: sterrenbeelden

Mystic Topaas hoort bij Tweelingen, Leeuw & Boogschutter

 

Wat is 925 sterling zilver?

925 staat voor 92,5%. Dit is het hoogste gehalte zilver wat behaald kan worden, de overige 7.5% bestaat uit koper. De reden om 7.5% koper te gebruiken is omdat puur zilver te zacht is voor het maken van draagbare sieraden.

De sieraden hebben het keurmerk 925 op de hangers.

Verkleuringen en allergieën

De hangers zijn van 925 sterling zilver, waardoor ze nikkel- en allergievrij zijn. Het zilver kan wat verkleuren, maar is ook makkelijk weer schoon te maken, zodat je de kleur weer terug hebt.

Meer weten over materialen? Lees dan dit artikel.

 

Een kijkje achter de schermen

Wil je weten hoe het is achter de schermen bij Kostbaresieraden en op de hoogte blijven? Volg Kostbaresieraden dan op Facebook en Instagram op Kostbaresieraden.

Extra informatie

Gewicht 2 g
Materiaal

925 sterling zilver, Edelsteen

Kleur

Zilver

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven