Mystic Topaas rechthoek frame

Heb jij op een zachte manier hulp nodig bij het zoeken van je weg? Dan kan topaas hierbij helpen door jou de juiste kracht te geven.

Sterrenbeeld: Tweelingen, Leeuw & Boogschutter

✓ Gratis bezorgd vanaf €35

✓ Binnen één werkdag verzonden

✓ Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

✓ Elke week nieuwe items

24.50 inclusief BTW

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Collectie edelstenen

Edelstenen zijn niet alleen prachtig, ze hebben ook elk een eigen werking en zijn zelfs verbonden aan sterrenbeelden. De edelstenen komen uit India en zijn gemaakt met 925 sterling zilver.

Ze worden als hanger, dus exclusief ketting, verkocht. De edelstenen zijn speciaal gepolijst, zodat jij kunt sprankelen.

 

Werking stenen

Iedere steen heeft zijn eigen positieve werking op bepaalde problemen of klachten. Het werkt niet als vervanging van een medicijn, mocht je dus medische klachten hebben, dan raden we altijd aan om contact op te nemen met de huisarts.

 

Wat is 925 sterling zilver?

925 staat voor 92,5%. Dit is het hoogste gehalte zilver wat behaald kan worden, de overige 7.5% bestaat uit koper. De reden om 7.5% koper te gebruiken is omdat puur zilver te zacht is voor het maken van draagbare sieraden.

De sieraden hebben het keurmerk 925 op de hangers.

 

Verkleuringen en allergieën

De hangers zijn van 925 sterling zilver, waardoor ze nikkel- en allergievrij zijn. Het zilver kan wat verkleuren, maar is ook makkelijk weer schoon te maken, zodat je de kleur weer terug hebt.

 

Verpakking

De producten worden bij Kostbaresieraden zo duurzaam mogelijk verpakt. Het doosje waar de bedel in zit heeft een FSC kenmerk. Het doosje is voorzien van een zachte foam insert, bekleed met velours (polyurethaanschuim).

Het FSC® kenmerk is een garantie, dat het gebruikte materiaal uit een FSC®-bos komt, waar het bos na de houtoogst de kans krijgt zicht te herstellen. Dit houdt tevens in dat het dieren- en plantenrijk in deze bossen beschermd blijven en dat bosarbeiders genieten van goede arbeidsomstandigheden voor wat betreft bv. loon en veiligheid.

 

Verzorging

Edelstenen kunnen onder zonlicht verkleuren. Met deze tips houd je jouw sieraden het langst mooi.

  • Draag geen sieraden tijdens activiteiten waar veel zweet vrij komt, slapen of zwemmen.
  • Vermijd chemische vloeistoffen zoals alcohol en schoonmaakmiddelen.
  • Bewaar jouw sieraden op een plek buiten het zonlicht in een vochtvrije omgeving.

Extra informatie

Gewicht 2 g
Materiaal

925 sterling zilver, Edelsteen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven