Tijgeroog hanger druppel

Tijgeroog helpt je om aan jezelf te werken zonder negatieve invloed buitenaf. De hanger is gezet in sterling zilver met een unieke druppel en gepolijst om de sprankelende kleuren van de steen te accentueren.

Sterrenbeeld: Tweelingen en leeuw

✓ Gratis bezorgd vanaf €35

✓ Binnen één werkdag verzonden

✓ Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

24.50 inclusief BTW

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Collectie edelstenen

Edelstenen zijn niet alleen prachtig, ze hebben ook elk een eigen werking en zijn zelfs verbonden aan sterrenbeelden. De edelstenen komen uit India en zijn gemaakt met 925 sterling zilver.

Ze worden als hanger, dus exclusief ketting, verkocht. De edelstenen zijn speciaal gepolijst, zodat jij kunt sprankelen.

 

Tijgeroog: Werking stenen

Tijd om aan jezelf te werken! Tijgeroog geeft jou de kracht om aan jezelf te werken zonder invloed van anderen. Tijgeroog zorgt voor mentale rust en balans.
3e chakra: zonnevlecht

Iedere steen heeft zijn eigen positieve werking op bepaalde problemen of klachten. Het werkt niet als vervanging van een medicijn, mocht je dus medische klachten hebben, dan raden we altijd aan om contact op te nemen met de huisarts.

 

Wat is 925 sterling zilver?

925 staat voor 92,5%. Dit is het hoogste gehalte zilver wat behaald kan worden, de overige 7.5% bestaat uit koper. De reden om 7.5% koper te gebruiken is omdat puur zilver te zacht is voor het maken van draagbare sieraden.

De sieraden hebben het keurmerk 925 op de hangers.

 

Tijgeroog: sterrenbeelden

Tweelingen, Leeuw

 

Verkleuringen en allergieën

De hangers zijn van 925 sterling zilver, waardoor ze nikkel- en allergievrij zijn. Het zilver kan wat verkleuren, maar is ook makkelijk weer schoon te maken, zodat je de kleur weer terug hebt.

 

Een kijkje achter de schermen

Wil je weten hoe het is achter de schermen bij Kostbaresieraden en op de hoogte blijven? Volg Kostbaresieraden dan op Facebook en Instagram op Kostbaresieraden.

 

 

Extra informatie

Gewicht 2 g
Afmetingen 2.6 × 1.2 cm
Materiaal

925 sterling zilver, Edelsteen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven