Zeeuwse schatten

Ontdek onze collectie 'Zeeuwse Schatten', geïnspireerd door de schoonheid van Zeeland. Elk sieraad draagt een vleugje Zeeuwse trots en is met liefde en vakmanschap gemaakt. Laat je betoveren door de unieke symboliek van de Zeeuwse natuur in onze exclusieve ontwerpen.

Bekijk collectie

Zeevonkje

Laat jezelf stralen met 'Jij Bent Mijn Zeevonkje', een betoverende blauwe hanger met glow-in-the-dark vlokjes. Deze schitterende hanger wordt geleverd op een kaartje met de inspirerende woorden 'Jij Bent Mijn Zeevonkje'. Het is niet alleen een prachtig persoonlijk sieraad, maar ook een betekenisvol cadeau om te geven aan iemand speciaal.

Bestel hier

Make your beach memory

Klaar om je meest dierbare herinneringen te vereeuwigen in een exclusieve herinneringsbedel? Ontdek ons unieke aanbod, gemaakt door een trotse Zeeuw en geïnspireerd door het betoverende Zeeland. Personaliseer je bedel met Zeeuws DNA of stuur ons je eigen speciale zand op, doordrenkt met herinneringen aan bijvoorbeeld je huwelijksaanzoek, een onvergetelijke vakantie, of zelfs je geboorteplaats. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Je kunt de bedel extra dierbaar maken door moedermelk of as toe te voegen. Onze bedel, met hoogwaardige resin en pigmenten, is vakkundig gemaakt om je kostbare herinneringen te behouden, zelfs waterproof dankzij het roestvrijstalen frame. Draag je herinneringen dicht bij je hart en laat ze stralen in je favoriete strandoutfit.

Make your beach memory