Gedenksieraad mijn engel

Een hanger om het as van jouw engel in te verwerken.

94.99 inclusief BTW

Aantal
Wishlist

De herinneringssieraden zijn een bijzonder aandenken aan dierbare personen of momenten. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben, en daarom heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van unieke sieraden waarin moedermelk of as verwerkt is. Elke bedel wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt in mijn eigen atelier, waarbij ik alleen gebruik maak van de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Als klant ontvang je een kit waarmee je de moedermelk of as veilig en gemakkelijk naar mij kunt verzenden. Vervolgens wordt de inhoud door mij behandeld met een speciaal conserveringsmiddel, waardoor deze niet zal bederven. De moedermelk laat ik drogen en door middel van een vijzel maak ik er poeder van.  De moedermelk of as wordt vermengd met resin en in de bedel gegoten. Afhankelijk van jouw wensen kan er ook een haarlokje toegevoegd worden. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk sieraad, dat een blijvende herinnering vormt aan een dierbaar persoon of moment.

Bij mij draait alles om het creëren van iets bijzonders en unieks voor mijn klanten. Elk sieraad is met de hand gemaakt en ik besteed de grootste zorg aan elk detail. Ik ben er trots op dat ik iets kan bieden dat zo’n belangrijke rol kan spelen in jouw leven.

Beschrijving

Gedenksieraad mijn engel

Gedenksieraad engel van hartje met engelenvleugels in 925 zilver.

Herinneringssieraden

Onze herinneringssieraden worden elk met liefde gemaakt. Heb je zelf ideeën of wensen? Stuur dan gerust een chatbericht of een e-mail. We kijken graag met je mee naar jouw droomsieraad. Bij onze herinneringssieraden is het ook mogelijk om meerdere soorten as en/of moedermelk te mengen.

Gedenksieraad engel: As ring heren

Dankzij een as sieraad kun je jouw geliefde in de buurt houden. Door middel van een verhardingstechniek wordt de as in een hanger of steen verwerkt. As is zoals de persoon zelf ook uniek. Zo is de kleur verschillend. Je kunt de as gezeefd leveren of met korrels, zodat je zeker weet dat dit naar wens is. Desalniettemin kun je ook kiezen dat dit voor jou gedaan wordt, door dit te kiezen via de opties.
In tegenstelling tot mensenas werken wij ook met dierenas. Je kunt hier speciale hangers vinden voor jouw trouwe maatje.
Desondanks dit een as sieraad is, kun je deze bedel natuurlijk ook laten vullen met moedermelk.

Gedenksieraad engel: kleuren

As heeft zelf een grauw/grijze kleur. Wil je liever wat kleur erbij? Dan kan dat ook. Kies in dit geval bij pigment/kleur voor kleur en vul daarna bij jouw bestelling de kleur in die je zou willen. Je mag hierbij een neutrale kleur zoals “blauw doorgeven” , dan stuur ik de pigmenten naar je door.
Indien gewenst is een moedermelksieraad ook mogelijk, de pigment kleuren kun je ook terugvinden tussen de afbeeldingen.

 

Levertijd van jouw herinneringssieraad

De levertijd staat op 4-6 weken vanaf het moment dat jouw pakket binnen is. Een eetlepel of 10ML is genoeg. Jouw as of moedermelk mag je in een hersluitbaar zakje doen samen met het ordernummer. Je mag het door de brievenbus doen, op afspraak afleveren of sturen naar

Haaksbergenstraat 22
4388 BA Oost-Souburg

Meer vragen? Benader mij via de chatbot of stuur een e-mail via info@kostbaresieraden.nl.
Volgen kan via Facebook of instagram via @kostbaresieraden.

Extra informatie

Gewicht 2 g
Afmetingen N/B
Materiaal

925 sterling zilver

Kleur

Goud, Rose gold, Zilver

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven