Herinneringssieraad moederliefde

Laat de liefde tussen moeder en baby stralen met onze ‘Moederliefde’ hanger. Een prachtig ontwerp van een moeder en baby die een hart vasthouden, symbool voor de onvoorwaardelijke band tussen beiden.

74.99 inclusief BTW

Aantal
Wishlist

De herinneringssieraden zijn een bijzonder aandenken aan dierbare personen of momenten. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben, en daarom heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van unieke sieraden waarin moedermelk of as verwerkt is. Elke bedel wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt in mijn eigen atelier, waarbij ik alleen gebruik maak van de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Als klant ontvang je een kit waarmee je de moedermelk of as veilig en gemakkelijk naar mij kunt verzenden. Vervolgens wordt de inhoud door mij behandeld met een speciaal conserveringsmiddel, waardoor deze niet zal bederven. De moedermelk laat ik drogen en door middel van een vijzel maak ik er poeder van.  De moedermelk of as wordt vermengd met resin en in de bedel gegoten. Afhankelijk van jouw wensen kan er ook een haarlokje toegevoegd worden. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk sieraad, dat een blijvende herinnering vormt aan een dierbaar persoon of moment.

Bij mij draait alles om het creëren van iets bijzonders en unieks voor mijn klanten. Elk sieraad is met de hand gemaakt en ik besteed de grootste zorg aan elk detail. Ik ben er trots op dat ik iets kan bieden dat zo’n belangrijke rol kan spelen in jouw leven.

Beschrijving

Onze ‘Moederliefde’ hanger is meer dan alleen een sieraad. Het is een krachtig symbool dat de diepe band tussen moeder en baby vertegenwoordigt. Het ontwerp toont  een moeder en een baby die liefdevol een hart vasthouden. Het hart symboliseert de oneindige liefde, zorg en genegenheid die een moeder voelt voor haar kind.

De band tussen moeder en baby is uniek en bijzonder. Het begint al tijdens de zwangerschap, waarin een moeder haar kind koestert en beschermt. Na de geboorte groeit deze band verder en ontwikkelt het zich tot een diepe emotionele connectie. Het is een band die gevuld is met liefde, begrip, troost en steun.

Onze ‘Moederliefde’ hanger is een eerbetoon aan deze prachtige band. Het dragen van deze hanger herinnert een moeder altijd aan de liefde die ze voelt voor haar baby. Het is een symbolische manier om de onvoorwaardelijke toewijding en het moederschap te vieren

Extra informatie

Gewicht 2 g
Kleur

Goud, Rose gold, Zilver

Materiaal

925 sterling zilver

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven