Halo hart

Laat je hart stralen met onze hartvormige hanger. Gevuld met kostbare herinneringen en omringd door glinsterende zirkonia hartjes. Een symbool van liefde en verbondenheid.

94.99 inclusief BTW

Aantal
Wishlist

De herinneringssieraden zijn een bijzonder aandenken aan dierbare personen of momenten. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben, en daarom heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van unieke sieraden waarin moedermelk of as verwerkt is. Elke bedel wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt in mijn eigen atelier, waarbij ik alleen gebruik maak van de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Als klant ontvang je een kit waarmee je de moedermelk of as veilig en gemakkelijk naar mij kunt verzenden. Vervolgens wordt de inhoud door mij behandeld met een speciaal conserveringsmiddel, waardoor deze niet zal bederven. De moedermelk laat ik drogen en door middel van een vijzel maak ik er poeder van.  De moedermelk of as wordt vermengd met resin en in de bedel gegoten. Afhankelijk van jouw wensen kan er ook een haarlokje toegevoegd worden. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk sieraad, dat een blijvende herinnering vormt aan een dierbaar persoon of moment.

Bij mij draait alles om het creëren van iets bijzonders en unieks voor mijn klanten. Elk sieraad is met de hand gemaakt en ik besteed de grootste zorg aan elk detail. Ik ben er trots op dat ik iets kan bieden dat zo’n belangrijke rol kan spelen in jouw leven.

Beschrijving

Laat je betoveren door de magie van onze adembenemende hanger met een hart vol liefde en herinneringen! Deze prachtige hanger, met zijn hartvormige ontwerp, is een waardevol symbool van dierbare momenten en kostbare verbindingen. Gemaakt van hoogwaardig 925 sterling zilver.

Het hart van de hanger biedt een unieke mogelijkheid om het te vullen met een bijzondere betekenis. Kies ervoor om het te vullen met een beetje moedermelk, as of een dierbaar haarlokje, waardoor het een persoonlijk stukje van jouw verhaal wordt. Dit maakt de hanger een intiem en troostend aandenken dat altijd dicht bij je hart gedragen kan worden.

De prachtige halo die het hart omringt, bestaat uit glinsterende zirkonia steentjes. Deze fonkelende details voegen een vleugje elegantie en schittering toe aan het geheel, waardoor de hanger een subtiel en sprankelend statement maakt.

Met deze hanger om je nek, draag je niet alleen een tastbare herinnering, maar ook een symbool van liefde, genegenheid en verbondenheid. Het is een uniek en betekenisvol sieraad dat je eraan herinnert om te koesteren wat echt belangrijk is in het leven. Het is een tijdloos sieraad dat met trots gedragen kan worden, elke dag opnieuw.

Extra informatie

Gewicht 2 g
Afmetingen N/B
Materiaal

925 sterling zilver

Kleur

Goud, Rose gold, Zilver

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven