In het hart

Deze prachtige hartvormige kettinghanger uit de ‘Voor Altijd in het Hart’ collectie is een uniek en persoonlijk sieraad. Het biedt de mogelijkheid om het hart te vullen met moedermelk, as of een haarlok. Verkrijgbaar in twee maten: 8 mm en 12 mm. Draag deze betekenisvolle hanger en houd de geliefden voor altijd dicht bij je hart.

74.99 inclusief BTW

Aantal
Wishlist

De herinneringssieraden zijn een bijzonder aandenken aan dierbare personen of momenten. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben, en daarom heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van unieke sieraden waarin moedermelk of as verwerkt is. Elke bedel wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt in mijn eigen atelier, waarbij ik alleen gebruik maak van de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Als klant ontvang je een kit waarmee je de moedermelk of as veilig en gemakkelijk naar mij kunt verzenden. Vervolgens wordt de inhoud door mij behandeld met een speciaal conserveringsmiddel, waardoor deze niet zal bederven. De moedermelk laat ik drogen en door middel van een vijzel maak ik er poeder van.  De moedermelk of as wordt vermengd met resin en in de bedel gegoten. Afhankelijk van jouw wensen kan er ook een haarlokje toegevoegd worden. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk sieraad, dat een blijvende herinnering vormt aan een dierbaar persoon of moment.

Bij mij draait alles om het creëren van iets bijzonders en unieks voor mijn klanten. Elk sieraad is met de hand gemaakt en ik besteed de grootste zorg aan elk detail. Ik ben er trots op dat ik iets kan bieden dat zo’n belangrijke rol kan spelen in jouw leven.

Beschrijving

Deze hartvormige kettinghanger uit de ‘Voor Altijd in het Hart’ collectie is een prachtig symbool van liefde en verbondenheid. Met zijn elegante en tijdloze ontwerp is deze hanger perfect om je geliefden altijd dicht bij je hart te dragen.

Het hartvormige hanger biedt een bijzondere mogelijkheid om het te vullen met een kostbare herinnering. Of je nu kiest voor een beetje moedermelk, een symbolische hoeveelheid as of een haarlokje, deze hanger biedt een persoonlijke en unieke manier om een stukje van die speciale band met je dierbaren bij je te dragen.

De betekenis van “Voor Altijd in het Hart” is diepgeworteld in de liefde en de speciale band die we hebben met onze dierbaren. Het symboliseert de grote indruk die ze in ons hart hebben achtergelaten, zelfs als ze fysiek niet meer bij ons zijn.

Het hart dient al eeuwenlang als een universeel symbool van liefde. Het staat voor het centrum van onze gevoelens, passies en menselijkheid. Door een hartvormige kettinghanger te dragen, geef je uiting aan de liefde die je koestert voor je geliefden en de betekenis die ze hebben in jouw leven.

“Voor Altijd in het Hart” herinnert ons eraan dat de liefde en de herinneringen aan onze dierbaren altijd bij ons blijven, ongeacht de afstand of de tijd die verstrijkt. Het is een eerbetoon aan de kracht van de band die we delen en de blijvende impact die ze op ons hebben gehad.

Extra informatie

Gewicht 2 g
Kleur

Goud, Rose gold, Zilver

Maat

12mm, 8mm

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven