Zirkonia hart

Onze hartjes hanger uit de ‘Ik hart jou’ collectie is een betekenisvol sieraad dat je kunt vullen met een dierbare herinnering. Het hartvormige ontwerp straalt liefde en genegenheid uit, terwijl de zirkonia steentjes een vleugje sprankeling toevoegen. Kies ervoor om het hart te vullen met as, moedermelk of een haarlokje en draag zo een persoonlijk aandenken dicht bij je hart.

84.99 inclusief BTW

Aantal
Wishlist

De herinneringssieraden zijn een bijzonder aandenken aan dierbare personen of momenten. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben, en daarom heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van unieke sieraden waarin moedermelk of as verwerkt is. Elke bedel wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt in mijn eigen atelier, waarbij ik alleen gebruik maak van de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Als klant ontvang je een kit waarmee je de moedermelk of as veilig en gemakkelijk naar mij kunt verzenden. Vervolgens wordt de inhoud door mij behandeld met een speciaal conserveringsmiddel, waardoor deze niet zal bederven. De moedermelk laat ik drogen en door middel van een vijzel maak ik er poeder van.  De moedermelk of as wordt vermengd met resin en in de bedel gegoten. Afhankelijk van jouw wensen kan er ook een haarlokje toegevoegd worden. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk sieraad, dat een blijvende herinnering vormt aan een dierbaar persoon of moment.

Bij mij draait alles om het creëren van iets bijzonders en unieks voor mijn klanten. Elk sieraad is met de hand gemaakt en ik besteed de grootste zorg aan elk detail. Ik ben er trots op dat ik iets kan bieden dat zo’n belangrijke rol kan spelen in jouw leven.

Beschrijving

Onze hartjes hanger uit de ‘Ik hart jou’ collectie is een prachtig sieraad dat de betekenis van liefde en genegenheid belichaamt. Het hart, een universeel symbool van liefde, is een tijdloos ontwerp dat de diepe connecties en emotionele banden vertegenwoordigt die we delen met onze dierbaren.

Deze bijzondere hanger is gemaakt van 925 sterling zilver en is gedetailleerd met schitterende zirkonia steentjes rondom het hart. Deze zirkonia steentjes voegen een vleugje sprankeling en elegantie toe aan het ontwerp, waardoor het sieraad een opvallend en betoverend effect heeft.

Het dragen van deze hartjes hanger gevuld met een persoonlijke herinnering heeft een diepe symbolische betekenis. Het hart staat centraal voor liefde, compassie en emoties. Door dit hart bij je te dragen, draag je niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een symbool van de kostbare band die je hebt met degene wiens herinnering je koestert.

Laat onze ‘In het Hart’ hartjes hanger jouw verhaal vertellen en de betekenis van liefde en verbondenheid uitdragen. Het is een tijdloos stuk dat niet alleen je uiterlijk verfraait, maar ook je innerlijke emoties koestert. Draag het met trots en herinner je altijd de waardevolle momenten en de personen die voor altijd in jouw hart zullen blijven.

Extra informatie

Gewicht 2 g
Materiaal

925 sterling zilver

Kleur

Goud, Rose gold, Zilver

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven