In novemer 2020 is Kostbaresieraden opgericht door mij, Ashley. Na het verkopen via platform Etsy heb ik besloten zelf een webshop op te richten, ik besloot dat ik hier wel technisch genoeg voor ben en dit is gelukt!

Het is begonnen met het maken van figuren via fimoklei en het maken van sprookjes geïnspireerde sieraden, dit vond ik heel leuk, maar ik begon meer sieraden te maken met natuurproducten zoals droogbloemen en schelpjes. De bloemen plukte ik uit eigen tuin of uit een pluktuin waar ik dan voor de bloemen betaalde. De schelpjes van de stranden, uit het echte Zeeuwse.

Omdat je met resin zoveel kanten op kon, besloot ik me ook te verdiepen in het maken onderzetters en sieradenhouders.

Zo heb je altijd de mooiste gepersonaliseerde cadeaus en iets unieks in huis.

Zo kwam ik op het plan om oesters te gebruiken voor onderzetters en als sieradenbak! 

Mijn missie is om iedereen te laten stralen en meer kleur te geven. Laat kralenarmbanden weer terugkomen en laat het jou stralen! De mooiste kralen worden hier voor uitgekozen, zoals half edelsteen kralen, mooie facetkralen en natuursteen kralen. Op deze manier is elk item uniek, net als jij.

Ook kun je anderen gelukkig maken met unieke sieraden, elke bestelling wordt mooi verpakt waardoor je het direct kunt opsturen naar jouw dierbaren om een verrassing te ontvangen.

Kortom: jij mag dagelijks stralen en jouw dierbaren ook! Gun elkaar het geluk.

Wil je kostbaresieraden volgen?

Kijk hoe ik mijn webshop onderhoud, stem mee met polls, bekijk de nieuwste producten en vlogs om kostbaresieraden te leren kennen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven

Volg voor meer