Full 1

Dankzij jou, zal de hemel weer stralen. Maak je geen zorgen om mij, ik draag jou bij mij en samen zullen wij weer tijd inhalen.

Full 1

Gedenksieraden

Gedenksieraden met as zijn een bijzondere manier om een tastbare herinnering aan een geliefde te bewaren. We begrijpen de behoefte om de herinnering levend te houden en bieden we een prachtige collectie as sieraden. Onze sieraden zijn ontworpen om de unieke band die je hebt met je dierbare te eren en hun aanwezigheid dicht bij je te voelen.

Naast as, bieden we ook de mogelijkheid om andere elementen toe te voegen aan het sieraad, zoals moedermelk, goudvlokjes of geboortestenen.

Bekijk alle gedenksieraden

Een tastbare herinnering aan dierbaren

Naast onze speciale hangers voor huisdieren, bieden we ook een breed scala aan symbolische bedels en unieke ontwerpen voor gedenksieraden. Van bedels met vleugels die vrijheid symboliseren tot andere betekenisvolle symbolen, zoals hartvormige hangers die liefde en genegenheid vertegenwoordigen, hebben we diverse opties om aan jouw persoonlijke voorkeur en de herdenking van je dierbare te herdenken.

Sieraad met edelsteen

Een sieraad met edelsteen is een mooi alternatief. Kies ervoor om een sieraad te dragen met geboortesteen. Prachtig, tijdloos en uniek.

Bekijk sieraden met edelsteen

Symbolische Bedels en Unieke Ontwerpen

Bij Kostbaresieraden begrijpen we dat elk stuk een unieke betekenis moet hebben. Daarom bieden we ook maatwerkopties aan, zodat je een gepersonaliseerd gedenksieraad kunt laten maken dat perfect aansluit bij jouw wensen. Of het nu gaat om het verwerken van as, een haarlok of een ander betekenisvol element, we zorgen ervoor dat het sieraad een waardevolle en blijvende herinnering wordt.

Onze gedenksieraden worden met zorg en vakmanschap vervaardigd. We gebruiken hoogwaardige materialen, zoals sterling zilver en edelstenen, om ervoor te zorgen dat elk sieraad van de hoogste kwaliteit is. Bovendien hechten we veel waarde aan details en afwerking, zodat elk sieraad een prachtig kunstwerk op zichzelf is.

Met onze gedenksieraden kun je op een liefdevolle en respectvolle manier je dierbare herdenken. We hopen dat onze gedenksieraden troost, steun en een blijvende verbinding kunnen bieden tijdens deze emotionele reis van herdenking en liefdevolle herinnering.

Speciale hangers voor huisdieren: Een eervolle herdenking

We begrijpen de speciale band tussen huisdieren en hun eigenaren en bieden daarom een exclusieve collectie speciale hangers voor huisdieren. Of het nu gaat om een hond, kat, vogel of een ander geliefd huisdier, onze huisdierhangers bieden een eervolle manier om je huisdier te herdenken. Elk sieraad wordt met zorg gemaakt om de unieke persoonlijkheid en liefde die je met je huisdier deelde, te weerspiegelen.

Een groot deel van jouw leven was ik er. Jij was mijn maatje op vier poten. Door jou voelde ik mij nooit alleen en wanneer ik thuis kwam was je altijd blij mij te zien. Ik zou miljoenen geven om jou een aai over de bol te geven.

Dit is mijn kat Mindy. Mindy kwam een paar weken bij ons logeren. Mindy is mijn jeugdkat, ik ben met haar opgegroeid. Ze heeft mijn kat Maelynn nog mogen ontmoeten. Katten zijn een belangrijk onderdeel in mijn leven. ~Ashley

Moederliefde

Ik heb jou voelen groeien, gram voor gram. Geen ander kent jou zo goed, zoals jouw mam.
Voor mij ben je perfect en mijn liefde voor jou is voor altijd. Onze band, al was het zo kort, krijgen we nooit meer kwijt.
Ik hou van je.