Herinneringssieraad een speciaal moment

Deze prachtige kettinghanger uit de ‘Moederliefde’ collectie is een symbolisch sieraad voor moeders. Het toont een teder tafereel van een moeder en baby, met een hartvormige vulling eronder. Het hart kan gevuld worden met moedermelk, as of een haarlok, waardoor het een uniek en persoonlijk aandenken wordt. Draag dit bijzondere sieraad dicht bij je hart en houd de herinnering aan dat speciale moment altijd bij je.

74.99 inclusief BTW

Aantal
Wishlist

De herinneringssieraden zijn een bijzonder aandenken aan dierbare personen of momenten. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben, en daarom heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van unieke sieraden waarin moedermelk of as verwerkt is. Elke bedel wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt in mijn eigen atelier, waarbij ik alleen gebruik maak van de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Als klant ontvang je een kit waarmee je de moedermelk of as veilig en gemakkelijk naar mij kunt verzenden. Vervolgens wordt de inhoud door mij behandeld met een speciaal conserveringsmiddel, waardoor deze niet zal bederven. De moedermelk laat ik drogen en door middel van een vijzel maak ik er poeder van.  De moedermelk of as wordt vermengd met resin en in de bedel gegoten. Afhankelijk van jouw wensen kan er ook een haarlokje toegevoegd worden. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk sieraad, dat een blijvende herinnering vormt aan een dierbaar persoon of moment.

Bij mij draait alles om het creëren van iets bijzonders en unieks voor mijn klanten. Elk sieraad is met de hand gemaakt en ik besteed de grootste zorg aan elk detail. Ik ben er trots op dat ik iets kan bieden dat zo’n belangrijke rol kan spelen in jouw leven.

Beschrijving

Deze betoverende herinneringshanger uit de ‘Een Speciaal Moment’ collectie is ontworpen om de kostbare band tussen moeder en kind te vieren en te koesteren. Het toont een prachtig tafereel van een moeder en baby, verweven in een liefdevolle omhelzing. De hartvormige vulling onderaan de hanger voegt een extra mooi symbool toe aan het sieraad. Het is een prachtig aandenken aan die speciale momenten in het leven van een moeder.

De herinneringshanger is gemaakt van 925 sterling zilver. De mooie contouren van de moeder en baby, samen met het hartvormige stuk, geven de hanger een elegant en liefdevol karakter. De herinneringshanger is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Met deze kettinghanger uit de ‘Moederliefde’ collectie kun je een dierbaar hoofdstuk van het leven vastleggen en er altijd naar terugkeren. Het is een eerbetoon aan de onvervangbare band tussen moeder en kind, en een symbool van liefde dat gekoesterd kan worden voor altijd.

Extra informatie

Gewicht 2 g
Kleur

Goud, Rose gold, Zilver

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven