Herinneringsbedel maan en ster

De maan en ster bedel is een mooie en persoonlijke kettinghanger die je kunt personaliseren met moedermelk, as of een haarlokje. De bedel is gemaakt van 925 sterling zilver en is 16mm groot. – Uit de love you to the moon and back collectie herinneringssieraad.

 

74.99 inclusief BTW

Aantal
Wishlist

De herinneringssieraden zijn een bijzonder aandenken aan dierbare personen of momenten. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben, en daarom heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van unieke sieraden waarin moedermelk of as verwerkt is. Elke bedel wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt in mijn eigen atelier, waarbij ik alleen gebruik maak van de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Als klant ontvang je een kit waarmee je de moedermelk of as veilig en gemakkelijk naar mij kunt verzenden. Vervolgens wordt de inhoud door mij behandeld met een speciaal conserveringsmiddel, waardoor deze niet zal bederven. De moedermelk laat ik drogen en door middel van een vijzel maak ik er poeder van.  De moedermelk of as wordt vermengd met resin en in de bedel gegoten. Afhankelijk van jouw wensen kan er ook een haarlokje toegevoegd worden. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk sieraad, dat een blijvende herinnering vormt aan een dierbaar persoon of moment.

Bij mij draait alles om het creëren van iets bijzonders en unieks voor mijn klanten. Elk sieraad is met de hand gemaakt en ik besteed de grootste zorg aan elk detail. Ik ben er trots op dat ik iets kan bieden dat zo’n belangrijke rol kan spelen in jouw leven.

Beschrijving

De maan en ster bedel is een prachtige kettinghanger die je kunt personaliseren met een speciale herinnering. Of je nu moedermelk, as of een haarlokje wilt verwerken in de bedel, het is allemaal mogelijk. De bedel is gemaakt van 925 sterling zilver en is 16mm groot. Het is een waardevol aandenken aan een speciaal persoon of moment in je leven. Deze bedel is niet alleen een mooie kettinghanger, maar ook een uniek en persoonlijk sieraad.

Je kunt de bedel personaliseren door bijvoorbeeld de ster een ander pigment te geven of het haarlokje in de maan of ster te laten verwerken. Op deze manier kun je de bedel nog specialer maken en aanpassen aan jouw persoonlijke smaak. De maan en ster bedel is gemaakt van 925 sterling zilver, wat betekent dat het van hoge kwaliteit is en lang meegaat. Het is een duurzaam sieraad dat je een leven lang kunt dragen en koesteren.

De bedel is 16mm groot en heeft een mooie en elegante uitstraling. Het past bij elke outfit en kan zowel overdag als ‘s avonds gedragen worden. De bedel is niet alleen een mooi aandenken aan een speciaal persoon of moment in je leven, maar ook een symbool van hoop en kracht. De maan en ster zijn symbolen die vaak geassocieerd worden met de nacht en het donker. Maar ze staan ook symbool voor het licht in het duister en de hoop die we kunnen vinden in moeilijke tijden. Het dragen van deze bedel kan je helpen om je te herinneren aan deze symboliek en je kracht en hoop te geven.

Extra informatie

Gewicht 2 g
Afmetingen N/B
Kleur

Goud, Rose gold, Zilver

Materiaal

925 sterling zilver

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven