Herinneringssieraad glitter druppel

Onze druppelvormige hanger uit de ‘Een Druppel van Ons’ collectie is een symbool van de kostbare band tussen moeder en baby. De druppel kan gevuld worden met moedermelk of een haarlokje en wordt omringd door zirkonia steentjes die een vleugje schittering toevoegen.

74.99 inclusief BTW

Aantal
Wishlist

De herinneringssieraden zijn een bijzonder aandenken aan dierbare personen of momenten. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben, en daarom heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van unieke sieraden waarin moedermelk of as verwerkt is. Elke bedel wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt in mijn eigen atelier, waarbij ik alleen gebruik maak van de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Als klant ontvang je een kit waarmee je de moedermelk of as veilig en gemakkelijk naar mij kunt verzenden. Vervolgens wordt de inhoud door mij behandeld met een speciaal conserveringsmiddel, waardoor deze niet zal bederven. De moedermelk laat ik drogen en door middel van een vijzel maak ik er poeder van.  De moedermelk of as wordt vermengd met resin en in de bedel gegoten. Afhankelijk van jouw wensen kan er ook een haarlokje toegevoegd worden. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk sieraad, dat een blijvende herinnering vormt aan een dierbaar persoon of moment.

Bij mij draait alles om het creëren van iets bijzonders en unieks voor mijn klanten. Elk sieraad is met de hand gemaakt en ik besteed de grootste zorg aan elk detail. Ik ben er trots op dat ik iets kan bieden dat zo’n belangrijke rol kan spelen in jouw leven.

Beschrijving

Onze druppelvormige hanger uit de ‘Een Druppel van Ons’ collectie is een betekenisvol sieraad dat de unieke band tussen moeder en baby symboliseert. De druppelvorm is meer dan alleen een esthetische keuze; het vertegenwoordigt de kostbare moedermelk, een symbool van voeding, verzorging en liefde die alleen een moeder met haar baby deelt.

Deze bijzondere hanger is gemaakt van 925 sterling zilver en is gedetailleerd met zirkonia steentjes rondom de druppelvorm. Deze schitterende zirkonia steentjes voegen een vleugje glamour en elegantie toe aan het ontwerp, waardoor de hanger een opvallend en betoverend effect heeft.

Het dragen van deze druppelvormige hanger gevuld met moedermelk of een haarlokje heeft een diepe symbolische betekenis. Het herinnert je eraan dat je de bron van voeding en liefde bent voor je kind, en dat deze band tussen moeder en baby onvervangbaar en kostbaar is.

Laat onze ‘Een Druppel van Ons’ druppelvormige hanger jouw verhaal vertellen en de betekenis van moederliefde en verbondenheid uitdragen. Het is een tijdloos sieraad dat niet alleen je uiterlijk verfraait, maar ook een krachtig symbool draagt van de intieme en onverbrekelijke band tussen moeder en baby. Draag het met trots en herinner je altijd de kostbare momenten en de unieke liefde die je deelt met je kind.

Extra informatie

Gewicht 2 g
Afmetingen 1 × 0.8 cm
Kleur

Goud, Rose gold, Zilver

Materiaal

925 sterling zilver

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven