Mijn maatje op 4 poten

‘Mijn trouwe maatje’ is een collectie sieraden die is ontworpen om de band tussen huisdier en eigenaar te eren. De kettingen bevatten een dierenpootje en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Draag de ketting om de herinnering aan je huisdier dicht bij je hart te houden.

104.99 inclusief BTW

Aantal
Wishlist

De herinneringssieraden zijn een bijzonder aandenken aan dierbare personen of momenten. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben, en daarom heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van unieke sieraden waarin moedermelk of as verwerkt is. Elke bedel wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt in mijn eigen atelier, waarbij ik alleen gebruik maak van de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Als klant ontvang je een kit waarmee je de moedermelk of as veilig en gemakkelijk naar mij kunt verzenden. Vervolgens wordt de inhoud door mij behandeld met een speciaal conserveringsmiddel, waardoor deze niet zal bederven. De moedermelk laat ik drogen en door middel van een vijzel maak ik er poeder van.  De moedermelk of as wordt vermengd met resin en in de bedel gegoten. Afhankelijk van jouw wensen kan er ook een haarlokje toegevoegd worden. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk sieraad, dat een blijvende herinnering vormt aan een dierbaar persoon of moment.

Bij mij draait alles om het creëren van iets bijzonders en unieks voor mijn klanten. Elk sieraad is met de hand gemaakt en ik besteed de grootste zorg aan elk detail. Ik ben er trots op dat ik iets kan bieden dat zo’n belangrijke rol kan spelen in jouw leven.

Beschrijving

Deze prachtige verstelbare gedenkketting is ontworpen om de herinnering aan een overleden huisdier dicht bij je te houden en is een persoonlijk sieraad dat je helpt om de herinnering aan je huisdier levend te houden en te koesteren. De ketting is gemaakt van hoogwaardige materialen (925 sterling zilver) en is duurzaam genoeg om dagelijks te dragen.
Het is mogelijk om de ketting te vullen met een kleine hoeveelheid as van je overleden huisdier, een plukje haar of een ander klein aandenken. Er zijn verschillende kleuren pigment beschikbaar om toe te voegen aan de ketting. Het is een op maat gemaakt product dat speciaal voor jou ontworpen wordt. De ketting heeft een dierenpootje als hanger, wat een mooi en subtiel symbool is voor de herinnering aan je huisdier. Door deze ketting te dragen, kun je je huisdier altijd dicht bij je houden en een tastbare herinnering hebben aan de tijd die jullie samen hebben doorgebracht.

 

 

Extra informatie

Gewicht 2 g
Afmetingen N/B
Kleur

Goud, Rose gold, Zilver

Materiaal

925 sterling zilver

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven