Moedermelk kraal groot gat

Voeg een symbolisch accent toe aan je sieradencollectie met onze bijzondere kraal. Aan de ene kant vind je schattige voetafdrukjes om te vullen met moedermelk of een haarlokje, terwijl de andere kant sprankelende voetjes met zirkonia steentjes heeft. Met een gat van 2.5 mm is deze kraal geschikt voor zowel Pandora armbanden als kettingen. Creëer een uniek en persoonlijk sieraad met deze betekenisvolle kraal.

79.99 inclusief BTW

Aantal
Wishlist

De herinneringssieraden zijn een bijzonder aandenken aan dierbare personen of momenten. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben, en daarom heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van unieke sieraden waarin moedermelk of as verwerkt is. Elke bedel wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt in mijn eigen atelier, waarbij ik alleen gebruik maak van de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Als klant ontvang je een kit waarmee je de moedermelk of as veilig en gemakkelijk naar mij kunt verzenden. Vervolgens wordt de inhoud door mij behandeld met een speciaal conserveringsmiddel, waardoor deze niet zal bederven. De moedermelk laat ik drogen en door middel van een vijzel maak ik er poeder van.  De moedermelk of as wordt vermengd met resin en in de bedel gegoten. Afhankelijk van jouw wensen kan er ook een haarlokje toegevoegd worden. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk sieraad, dat een blijvende herinnering vormt aan een dierbaar persoon of moment.

Bij mij draait alles om het creëren van iets bijzonders en unieks voor mijn klanten. Elk sieraad is met de hand gemaakt en ik besteed de grootste zorg aan elk detail. Ik ben er trots op dat ik iets kan bieden dat zo’n belangrijke rol kan spelen in jouw leven.

Beschrijving

Onze kraal met voetafdrukjes en zirkonia steentjes is een prachtig stukje vakmanschap dat een symbolische betekenis draagt. Aan de ene kant van de kraal zijn schattige voetafdrukjes gegraveerd, die ruimte bieden voor een persoonlijke vulling zoals moedermelk of een haarlokje. Dit maakt het sieraad extra speciaal en persoonlijk, omdat het een tastbare herinnering bewaart die de band tussen moeder en kind vertegenwoordigt.Aan de andere kant van de kraal vind je sprankelende voetjes, elk versierd met zirkonia steentjes die een subtiel en elegant accent toevoegen.

De kraal heeft een gat van 2.5 mm en is te gebruiken voor Pandora armbanden en kettingen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om het te combineren met andere bedels en kralen. Creëer een uniek en persoonlijk sieraad dat jouw verhaal vertelt en je dierbare herinneringen met zich meedraagt.

Met deze kraal maak je niet alleen een stijlvol sieraad, maar draag je ook een emotionele connectie met je mee. Het is een waardevol stukje dat de schoonheid van moederschap en de onvergetelijke voetstappen van je kind vastlegt. Voeg deze betekenisvolle kraal toe aan je sieradencollectie en koester de liefdevolle herinneringen die het met zich meebrengt.

Extra informatie

Gewicht 2 g
Kleur

Zilver

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven