Herinneringsbedel moeder en baby’s

Speciaal voor de moeder van een tweeling hebben we een unieke bedel met een moeder en twee baby’s. De bedel kan gevuld worden met moedermelk, as en haartjes, waarbij elke vulling apart toegevoegd kan worden. De bedel wordt compleet gemaakt met een geboortesteen, die de geboortemaand van de tweeling symboliseert.

94.99 inclusief BTW

Aantal
Wishlist

De herinneringssieraden zijn een bijzonder aandenken aan dierbare personen of momenten. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben, en daarom heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van unieke sieraden waarin moedermelk of as verwerkt is. Elke bedel wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt in mijn eigen atelier, waarbij ik alleen gebruik maak van de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Als klant ontvang je een kit waarmee je de moedermelk of as veilig en gemakkelijk naar mij kunt verzenden. Vervolgens wordt de inhoud door mij behandeld met een speciaal conserveringsmiddel, waardoor deze niet zal bederven. De moedermelk laat ik drogen en door middel van een vijzel maak ik er poeder van.  De moedermelk of as wordt vermengd met resin en in de bedel gegoten. Afhankelijk van jouw wensen kan er ook een haarlokje toegevoegd worden. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk sieraad, dat een blijvende herinnering vormt aan een dierbaar persoon of moment.

Bij mij draait alles om het creëren van iets bijzonders en unieks voor mijn klanten. Elk sieraad is met de hand gemaakt en ik besteed de grootste zorg aan elk detail. Ik ben er trots op dat ik iets kan bieden dat zo’n belangrijke rol kan spelen in jouw leven.

Beschrijving

Wij hebben speciaal voor de moeder van een tweeling een unieke bedel ontworpen die haar dierbare herinneringen voor altijd vastlegt. De bedel is voorzien van een moeder met haar twee baby’s en is gemaakt van 925 sterling zilver. Hierbij is het mogelijk om iedere vulling apart toe te voegen.

Daarnaast wordt de bedel compleet gemaakt met een prachtige geboortesteen, die de geboortemaand van de tweeling symboliseert. Dit geeft een extra persoonlijke touch aan het sieraad en maakt het een uniek aandenken aan de geboorte van de tweeling.

Onze bedels worden met de grootste zorg en aandacht gemaakt in ons eigen atelier, waarbij we alleen gebruik maken van hoogwaardige materialen en technieken. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben aan dierbare personen of momenten, en daarom besteden we extra aandacht aan de details van iedere bedel.

Met deze speciale bedel kan de moeder van een tweeling haar dierbare herinneringen altijd bij zich dragen en haar liefde voor haar kinderen op een unieke en persoonlijke manier uitdragen.

Extra informatie

Gewicht 2 g
Afmetingen 0.9 cm
Kleur

Goud, Rose gold, Zilver

Geboortemaand

April, Augustus, December, Februari, Januari, Juli (rood), Juni (wit), Maart (lichtblauw), Mei, November, Oktober, September (diep blauw)

Steen

Edelsteen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven