Herinneringsbedel mijn kleine maan

Deze prachtige bedel van een maan is een uniek en persoonlijk sieraad dat je altijd bij je kunt dragen. De bedel is gemaakt van 925 sterling zilver en heeft een afmeting van 9×11 millimeter. De bedel kan worden gevuld met moedermelk, as of een haarlokje, waardoor het een persoonlijk aandenken wordt dat je voor altijd kunt koesteren.

74.99 inclusief BTW

Aantal
Wishlist

De herinneringssieraden zijn een bijzonder aandenken aan dierbare personen of momenten. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tastbare herinneringen te hebben, en daarom heb ik mij gespecialiseerd in het creëren van unieke sieraden waarin moedermelk of as verwerkt is. Elke bedel wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt in mijn eigen atelier, waarbij ik alleen gebruik maak van de meest hoogwaardige materialen en technieken.

Als klant ontvang je een kit waarmee je de moedermelk of as veilig en gemakkelijk naar mij kunt verzenden. Vervolgens wordt de inhoud door mij behandeld met een speciaal conserveringsmiddel, waardoor deze niet zal bederven. De moedermelk laat ik drogen en door middel van een vijzel maak ik er poeder van.  De moedermelk of as wordt vermengd met resin en in de bedel gegoten. Afhankelijk van jouw wensen kan er ook een haarlokje toegevoegd worden. Dit resulteert in een uniek en persoonlijk sieraad, dat een blijvende herinnering vormt aan een dierbaar persoon of moment.

Bij mij draait alles om het creëren van iets bijzonders en unieks voor mijn klanten. Elk sieraad is met de hand gemaakt en ik besteed de grootste zorg aan elk detail. Ik ben er trots op dat ik iets kan bieden dat zo’n belangrijke rol kan spelen in jouw leven.

Beschrijving

Deze bedel van een maan is een prachtig en uniek sieraad dat je altijd bij je kunt dragen. De bedel is gemaakt van 925 sterling zilver en heeft een afmeting van 9×11 millimeter. Het is een perfecte manier om een speciale persoon te eren en te herinneren, en het is bovendien een waardevol aandenken aan een bijzondere periode in je leven. De bedel kan worden gevuld met moedermelk, as of een haarlokje.

Zo wordt het een persoonlijk en uniek sieraad dat je altijd bij je kunt dragen. De bedel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je een bedel kiezen die perfect bij jou past en die je altijd met trots kunt dragen. De maan is een symbool van verandering en groei, en het is een prachtig symbool om te dragen als aandenken aan een speciale persoon of gebeurtenis in je leven.

 

 

Extra informatie

Gewicht 2 g
Afmetingen N/B
Kleur

Goud, Rose gold, Zilver

Materiaal

925 sterling zilver

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven