Allergievrije sieraden

Tegenwoordig is het al heel makkelijk om allergievrije sieraden te vinden die niet 100% goud of zilver zijn. Roestvrij staal is namelijk ook al allergievrij en verkleurd zelfs ook niet, maar hoe weet je nu welk materiaal er geschikt is voor jouw oren?

Nikkelvrij

Welke sieraden zijn nikkelvrij?
De meeste sieraden zijn hypoallergeen en nikkelvrij, let altijd goed op de beschrijving, zo ben je altijd zeker dat de sieraden geschikt zijn voor jouw gevoelige oren.

Wat maakt zo’n sieraad nikkelvrij?
De sieraden worden gemaakt met roestvrij staal, deze is veilig om te dragen. Ook gebruiken we onderdelen met het keurmerk Designer Quality,

Wat is Designer Quality?
Designer Quality is een Europees keurmerk nikkelvrij metaal. Het verschil met roestvrij staal is dat Designer Quality iets sneller kan verkleuren.

Toch nog last van allergieën?

Mocht je ondanks het dragen van roestvrij staal nog steeds last hebben van allergieën, dan is het goed om te onderzoeken waar je precies allergisch voor bent. Omdat iedereen recht heeft om unieke sieraden te dragen hebben we oorbellen toegevoegd met 925 sterling zilveren oorbelhaken.

925 sterling zilver bestaat voor 92,5% uit zilver, dit is de meest bekende legering uit zilver. 100% zilver wordt moeilijk, omdat dit dan te zacht wordt om sieraden van te maken.

Zilver is een oplossing voor personen die echt niet tegen nep sieraden kunnen.

Shop hier 925 sterling sieraden.