Wees klaar voor een warme zomer!

Het is nooit te laat om de perfecte zomersieraden te kopen waar je al lang naar hebt zitten kijken. Onze boho oorbellen zijn ontworpen met echte garen en onze kettingen en oorbellen met echte schelpen.

De handgemaakte sieraden in onze collectie zijn zorgvuldig gemaakt met alleen natuurlijke materialen. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, vormen en kleuren voor een uniek stuk.

Kijk snel verder om jouw zomeroutfit met onze sieraden te stylen.

Boho oorbellen

Hier zijn we nog steeds gek op de boho trend, de hangers met garen passen hier precies bij!
De oorbellen hebben een unieke uitstraling door de combinatie met de glaskristallen of bedel. Welke kleur past het beste bij jouw outfit?

IMG_1124

Schelpkettingen

We zijn ontzettend trots op onze hippe schelpkettingen. Ze zijn van echt schelp en anders dan andere kettingen. Elke kraal is weer anders.Je kunt ze ze als choker gebruiken, of er een bedel aan hangen. Je kunt ze zowel voor een zomerdag dragen als een evenement.
De prachtige glans per kraal maakt de ketting chique.

IMG_1148_1

We hebben niet alleen kettingen met schelpkralen, maar ook oorbellen.
Zo kun je op elke manier de natuur bij je hebben. Wist je dat de schelpjes die in resin zijn gelegd zelf van het Zeeuwse strand geraapt zijn? Op deze manier kun je op een unieke manier laten zien dat je een echte Zeeuw bent.

Gekleurde sieraden zijn ook weer terug van weggeweest. Speciaal voor jou in elkaar gezet samen met een mooie glaskristal hanger. Combineer deze armbanden bijvoorbeeld met jasseron armbanden of door elkaar.
Zo kun je jouw unieke zelf stylen!

Heb je al zin om er leuk bij te lopen? Kijk dan hier naar de gehele zomercollectie.

IMG_1095_2
IMG_1145