Make your beach memory

Draag je kostbare herinneringen in een unieke herinneringsbedel, een waar kunstwerk geïnspireerd door Zeeland.

49.99 inclusief BTW

Aantal
Wishlist

Welkom in de betoverende wereld van Zeeuwse Schatten, waar sieraden en herinneringen samensmelten tot prachtige kunstwerken. Onze collectie is geïnspireerd door de rijke cultuur, de zilte lucht en het wonderschone landschap van Zeeland, Nederland. Deze collectie is tot leven gebracht door een gepassioneerde maker met diepe wortels in Zeeland.

Ontdek jouw eigen Zeeuwse schat en geef betekenis aan jouw verhaal met onze unieke collectie. We heten je van harte welkom om de schoonheid en kracht van Zeeland te ervaren door de ogen van onze sieraden.

Zeeland

Beschrijving

Maak kennis met een exclusieve herinneringsbedel, een creatie van een trotse Zeeuw, geïnspireerd door het prachtige Zeeland. Laat jouw bedel een stukje Zeeuws DNA bevatten, of stuur ons je eigen zand op, dat een speciale herinnering draagt. Denk aan zand van je huwelijksaanzoek, het strand van een onvergetelijke vakantiebestemming, of zelfs het zand van je geboorteplaats – de mogelijkheden zijn eindeloos. Met deze bedel draag je letterlijk een deel van dat speciale moment met je mee, waar je ook bent.

Maar dat is niet alles. Onze bedel is veelzijdig. Je kunt ervoor kiezen om melk toe te voegen, waardoor het de zachtheid van de witte golven omarmt. Of, voor een diepere symboliek, kun je het zand mengen met as, wat een uniek eerbetoon kan zijn aan een geliefde.

Deze bedel is gemaakt met hoogwaardige resin en pigmenten, zorgvuldig vervaardigd om jouw kostbare herinneringen te behouden. Elk detail is met liefde en vakmanschap gemaakt, en dat zie je terug in het eindproduct. De frame is gemaakt van roestvrij staal. De bedel is daarom ook nog waterproof. De bedel is daarom ook ideaal om te combineren met jouw favoriete strandoutfit.

Draag je herinneringen dicht bij je hart, laat ze deel uitmaken van je dagelijkse leven, en koester ze voor altijd met onze exclusieve herinneringsbedel als waardevol kunstwerk om jouw hals.

Extra informatie

Materiaal

Resin, Roestvrij staal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Make your beach memory” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor 10% korting

Please wait...

Bedankt voor het inschrijven